Our Blog

Insights and updates on the latest threats, vulnerabilities, and security measures. Practical tips and guides for improving personal and organizational cybersecurity

Apolo Analytics guanyadors del START UP CAPITAL 2021 d'ACC10.

Ens complau anunciar que APOLO ha estat seleccionat com a beneficiari de la convocatòria START UP CAPITAL 2021 d’ACC10, obtenint així un suport financer per impulsar les nostres activitats i el desenvolupament de la nostra nova plataforma en Ciberseguretat.

La convocatòria START UP CAPITAL 2021 d’ACC10 ofereix subvencions dissenyades específicament per incentivar el creixement en les fases inicials de start-ups tecnològiques. Aquest suport financer ens permetrà expandir les nostres operacions, reforçar els nostres equips i avançar en la innovació tecnològica en l’àmbit de la ciberseguretat.

Amb el número de referència ACE035/21/000027, aquesta subvenció dóna suport als nostres esforços per desenvolupar solucions avançades que abordin els desafiaments actuals i emergents en ciberseguretat. Estem compromesos a proporcionar als nostres clients les eines i la protecció necessàries per fer front a les creixents amenaces cibernètiques.

La nova plataforma de ciberseguretat d’APOLO representa un pas significatiu en el nostre compromís d’oferir solucions de primera línia en aquest camp. Estem emocionats pel potencial d’aquesta plataforma per protegir empreses i usuaris contra les complexes amenaces digitals del món actual.

A APOLO, estem agraïts pel suport continuat d’ACC10 i per la oportunitat de col·laborar en la construcció d’un entorn digital més segur i protegit. Seguirem treballant dur per complir amb la nostra missió de proporcionar solucions innovadores i fiables en ciberseguretat.

Per obtenir més informació sobre les nostres solucions i serveis, seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar al dia de les últimes actualitzacions.

NEW NEWSLETTER!